Filtrovať produkty
Skryť filter
Skladom
Skladom

Kuchynské kladivá

Kuchynské kladivá, známejšie ako tĺčiky na mäso sú vyrobené buď z bukového dreva alebo z nerez ocele. Kuchynské kladivo sa využíva pri práci s mäsovými výrobkami, najmä pri rozklepávaní mäsa. Vďaka rozklepaniu sa uvoľní pevná štruktúra mäsa a ľahšie sa spracuje aj je jednoduchšie na prežúvanie. Netreba to však s kuchynským kladivo prehnať, stačí jemné narušenie štruktúry mäsa.

Kuchynské kladivá môžu byť celo drevené, celo kovové, alebo kombináciou oboch prvkov. Tiež môžu byť vybavené hrotmi na oboch stranách, alebo len na jednej a z druhej sú kuchynské kladivá ploché. 

 


Čítať viac




Neboli nájdené žiadne produkty